# **Grand Nationals Itinerary**

Wednesday, November 9 – Monday, November 14, 2022 | Indianapolis, Indiana

**Trip includes:** Bus Transportation, Hotel (4-5 person occupancy), Select Meals, and event entrance tickets. **(\$\$\$)** = Students pays for this Meal or snacks

An additional \$45 will be charged to each student's band account for additional meals & activities.

Bags per student: ONE Bag of Luggage, Band/Show Bag and your instrument or flag bag.

**Plan ahead for comfort:** Get plenty of sleep before the trip, bring healthy road trip snacks (no nuts), Stay hydrated (bring your water jug) and get up and stretch at rest stops.

## Wednesday, 9 November 2022

10:45 AM	Meet in band room
	Bags lined up on sidewalk & accountability in band room
11:30 AM	Load Buses
11.50 / 1111	Loud Buscs
12:00 PM	Depart 1 hr 15 mins to rest stop
1:15 PM	Port St. Lucie-Fort Pierce Service Plaza MM 144, Florida's Turnpike, Port St. Lucie, FL 34984
1:45 PM	Depart
	1 hrs 45 mins to rest stop
	BAKED CHEESEBURGER SLIDERS
3:30 PM	Dinner Stop & FUN!!! (Provided)
	Dave & Buster's 8986 International Dr, Orlando, FL 32819
	UNLIMITED SOFT DRINKS
6:00 PM	Depart 2 hrs to rest stop
	The Section of the Section Control of the Sec
8:00 PM	Rest Area MM-413 Northbound 2153 SE October Rd, Lake City, FL 32025
8:30 PM	Depart 3 hrs to rest stop
0.501101	Depart 3 hrs to rest stop
11:30 PM	Buc-ee's (\$\$\$) 7001 Russell Pkwy, Fort Valley, GA 31030
12:30 AM	Depart 2 hrs 30 mins to rest stop
	convenience store known for clean
	restrooms, ample snacks, caramel
3:00 AM	Buc-ee's (\$\$\$) 601 Union Grove Rd SE, Adairsville, GA 30103 popcorn, Texas-style brisket
4:00 AM	Depart 3 hrs 45 mins to IHOP sandwiches, tons of fresh jerky, fudge, kitschy gifts, & beaver mascot.
day 10 Novem	or 2022

#### Thursday, 10 November 2022

7:45 AM	Breakfast Stop (\$\$\$) IHOP 3240 Scottsville Rd, Bowling Green, KY 42104
9:45 AM	Depart 3 hrs 30 mins to Embassy Suites Downtown
1:15 PM	Arrive at Hotel/Lunch (provided) & Conference Room/Check-In/Personal Hygiene Embassy Suites Downtown, 110 W. Washington St, Indianapolis, IN
3:30 PM	Depart
5:00 PM	Indiana Convention Center 100 S Capitol Ave, Indianapolis, IN 46225 Rehearsal 5-7 pm
7:30 PM	Depart
7:45 PM	Arrive at hotel & dinner at hotel (provided)
9:30 PM	Lights out

# Friday, 11 November 2022

3:30 AM Wake up

4:00 AM Breakfast (provided)

5:00 AM Depart Hotel

6:00 AM Stadium Entrance

7:00-7:15 AM Physical Warm-Up

7:15-7:45 AM Music Warm-Up

7:00-7:30 AM Pit Warm-Up

7:35 AM Pit Report Time

7:50 AM Band Report Time

8:00 AM PERFORM in the Bands of America Grand Nationals Prelims

9:30 AM Depart for hotel to rest

12:30 PM LUNCH at hotel (provided)

2:00 PM Depart for Lucas Oil Stadium 500 S Capitol Ave, Indianapolis, IN 46225

2:15 PM Watch bands

5:30 PM DINNER (\$\$\$) Circle Centre Mall Dining Pavilion 49 W Maryland St, Indianapolis, IN 46204

7:30 PM TBD

9:00 PM Watch PRESENTATION OF SEMI-FINALISTS

TBD LIGHTS OUT

# Saturday, 12 November 2022

TBD Wake up

TBD Breakfast at hotel (provided)

TBD Depart for Lucas Oil Stadium

TBD SEMI-FINALS SCHEDULE

TBD LUNCH (\$\$\$)

TBD WATCH BANDS

TBD PRESENTATION OF FINALIST BANDS

TBD Dinner (\$\$\$)







### Sunday, 13 November 2022

8:00 AM Wake up

8:30-9:00 AM Breakfast at hotel (provided)

10:00 AM Depart 2 hrs to rest stop

12:00 PM Rest Stop Welcome Center Rest Area I-65S I-65, Shepherdsville, KY 40165

12:30 PM Depart

2 hrs 30 mins to Vanderbilt

3:00 PM Lunch (provided)

**Picnic at Vanderbilt University** 

Magnolia Lawn 110 MAGNOLIA CIR, NASHVILLE, TN 37212



5:00 PM Depart 2 hrs 50 mins to Buc-ee's

7:50 PM Dinner (\$\$\$) Buc-ee's 601 Union Grove Rd SE, Adairsville, GA 30103

9:00 PM Depart 2 hrs 30 mins to rest stop

11:30 PM Rest Stop at Buc-ee's (\$\$\$) 7001 Russell Pkwy, Fort Valley, GA 31030

12:30 AM Depart 4 hrs to rest stop

4:30 AM Rest Stop at Marion County Rest Area, I-75 Southbound, I-75, Ocala, FL 34476

5:00 AM Depart 1 hrs to breakfast

#### Monday, 14 November 2022

6:00 AM Breakfast (\$\$\$) at McDonald's, 6875 Sand Lake Rd, Orlando, FL 32819

7:30 AM Depart 3 hrs to MSD

10:30 AM Arrive at Marjory Stoneman Douglas High School

11:30 AM Approx. Dismissal